Σε Τροχαίο έχασε την ζωή του ο Συγχωριανός μας Άγγελος Αλεξανδρής σε Ηλικία 26 ετών το Σάββατο 3/3 η Κηδεία του Άγγελου θα Γίνει στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου την Τρίτη 6/3 η Σορος του θα είναι στην Εκκλησία του Χωριού 11:00 και η Κηδεία θα Γίνει 12:00 ...Θερμά Συλληπτήρια στην Οικογένεια του  

Φεβρουάριος

Τη ζωή του σε σιλό με σιτάρι έχασε το Σάββατο ένας 48χρονος άνδρας, εργάτης στις αποθήκες του συνεταιρισμού στο Πουρνάρι Δομοκού.

 

Το δυστύχημα έγινε περίπου στις 15:00 όταν ο 48χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα στο σιλό, ενώ στη συνέχεια καταπλακώθηκε από το σιτάρι.

Συνάδελφοί του που βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή:tv10.gr

 

15/2

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς το μέγεθος ης καταστροφής από φωτιά σε μονάδα εκτροφής χοίρων στο Ελευθυεροχώρι Τρικάλων.

Η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 3:00 σήμερα το μεσημέρι σε χοιροτροφική μονάδα στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων, κατέστρεψε ολοσχερώς μία από τις εγκαταστάσεις της μονάδας, 200 περίπου τετραγωνικών, ιδιοκτησίας του Θ.Κ., όπου μέσα εκτρέφονταν 530 χοιρινά, όπως αναφέρει το trikalaola.gr.

Κάηκαν ζωντανά όλα!

Συγκεκριμένα, 20 χοιρομητέρες, 200 νεογέννητα  γουρουνόπουλα και 300 απογαλακτισμένα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της Πυροσβεστικής συμμετείχαν, 2 οχήματα με 6 άνδρες από τα Τρίκαλα και ένα όχημα από το κλιμάκιο Πύλης με δύο άνδρες.

Πηγή:ifarsala.gr

Σοκ στον παγκόσμιο στίβο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Τζαρόντ Μπάνιστερ. Ο 33χρονος, μόλις, Αυστραλός πρωταθλητής του ακοντισμού πέθανε ξαφνικά στην Ολλανδία, όπου διέμενε και προπονούνταν. 

Ο Μπάνιστερ ήταν έκτος στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008, ενώ κατείχε το ρεκόρ στη χώρα του με 89,02μ. Επίσης συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012, ενώ είχε λάβει μέρος και σε πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα. Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες γύρω από το θάνατό του. Πάντως το 2013 είχε τιμωρηθεί με 20μηνο αποκλεισμό μετά από απουσία του σε τρεις ελέγχους ντόπινγκ.

πηγή:zougla.gr